98691
Book
In basket
Włochy, Hiszpania, Francja / [tł. Maria Strybel]. - Warszawa : Spółka Imprint, 2008. - 111, [1] s. : il. kolor. ; 22 cm.
(Kuchnie Świata ; 1)
Seria prezentuje zbiór przepisów na najsmaczniejsze potrawy z każdego niemal zakątka globu. W tym tomie przedstawiono kuchnię południa Europy, w której dominują świeże warzywa, sery, ryby i owoce morza, czy oliwa z oliwek. Najbardziej popularna jest nieskomlikowana i pachnąca bazylią kuchnia włoska. (...) Kuchnia francuska stanowi prawdziwą pokusę dla smakoszy. (...) Kuchnia hiszpańska urzeka prostotą regionalnych potraw.
Availability:
Filia w Żabnicy
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 [Filia w Żabnicy] (1 egz.)
Notes:
General note
Dod. do "Gazety Wyborczej".
Bibliography, etc. note
Indeks.
Language note
Tł. z ang.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again